OM OS

Glæden ved at skabe noget kreativt i egen navn gjorde, at jeg startede egen produktion i 2007. At det lige blev smykker var lidt af en tilfældighed. Det kunne lige så godt have været tekstiler eller lignende. Jeg har altid haft let ved at lave kreative ting med mine hænder. Jeg er selvlært sølvsmed og mestrer de fleste teknikker. Alle master smykkerne laver jeg på eget værksted og det er også her jeg elsker skabe nye unika smykker. 

Birgittebonnerup.dk er en webshop og der ikke ikke tilknyttet nogen fysisk butik. Smykkerne forhandles kun 

på egen hjemmeside. Tanken har fra start været at lave tidsløse smykker til priser hvor de fleste kan være med. Dette er muligt ved at fjerne alle fordyrende mellemled. Jeg forsøger at have focus på miljøet og 

være opmærksom at den emballage der bruges er miljø venlig og ikke bruge mere emballage end nødvendigt. Det kommer os alle tilgode i den sidste ende !


På tværs af alder og stil finder unge, etablerede og ældre kvinder smykker, der matcher lige præcis deres smag. Det er den grundlæggende tanke, at smykkerne være tidsløse og samtidig i trend med tiden. 

 

Jeg rejser til Øster flere gange årligt hvor smykkerne produceres og det er på mange af disse ture jeg får øjnene op for de fantastiske sten. Jeg er altid på jagt efter nye slibninger. 

 

Jeg vil altid gerne have ris og ros, og har du nogle gode ideer til ændringer eller ting jeg kan gøre bedre så tøv endelig ikke med at kontakte mig.