BETINGELSER

Forsendelse og levering
Bestillinger indenfor Danmark sendes fragtfrit ved ordre over kr. 500,00. Smykker bliver afsendt indenfor få dage såfremt varen er på lager. Ansvaret for smykkerne overgår til køber så snart varen er modtaget. Vi sender med DAO og direkte til nærmeste pakkeshop.


Priser og betaling.
Alle priser er incl. 25% moms. Betaling kan ske med Dankort, VISA, VISA ELECTRON, MAETRO, JCB,  Eurocard/Mastercard og Mobilpay
 
Returret.
Der ydes 14 dages returret med fuld tilbagebetaling (ekskl. forsendelse). Ved returnering må smykkerne ikke være anvendt eller på anden måde være beskadiget. Navn, adresse og faktura/ordre nr. bedes oplyst. Spec. fremstillede smykker tages ikke retur. Venligst undlad og sende til pakkeshops og lignende men direkte til firma adressen. Hvis du ønsker varen i en anden størrelse, så returnerer du varen og går ind på birgittebonnerup.dk og laver en ny ordre. Du kan gøre det med det samme og samtidig sikre dig at den ønskede størrelse ikke er udsolgt. 
 
Jul 2023
Julegaver køb fra den 1. december kan returneres til om med den 10. januar 2023
 
Indpakningen består af farvede gaveæsker. Vi vil rigtig gerne være ansvarlige og hjælper du os med ikke at overforbruge unødvendig emballage bliver vi glade. Så du må gerne notere i kommentar hvor mange gaver din ordre består af. 
 
 
Vi refunderer for den returnerede vare så snart varen er modtaget på vores lager. 
Hent vores returformular her!

Garanti
På alle smykker ydes der 2 års garanti. Garantien dækker ikke skader opstået ved fysisk misbrug eller slitage af smykkerne.

Reklamation
Ved evt. fejl eller mangler skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Birgitte Bonnerup ApS, så fejlen kan blive rettet.

Forbehold
Der tages forbehold for fejl, mangler og evt. ændringer i oplysningerne på hjemmesiden, i brochurer og øvrigt salgsmateriale. Der tages forbehold for prisfejl/tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Evt. fejl og mangler kan ikke gøres gældende over for Birgitte Bonnerup ApS
 
Farven på smykkerne kan variere fra den farve du ser på din skærm, til det faktiske produkt. Dette kan skyldes farveopsætningen på din computer, tablet eller telefon, eller at der kan være forskel på nuancerne på ædelstenene fra produktion til produktion. 
 
 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Birgitte Bonnerup Cph
og opbavares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 
 
Oplysninger afgivet til Navn videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos Birgitte Bonnerup Cph. har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rette til ovenstående mail.